Kyrkviksborna

Kyrkviksborna är din lokala villaförening och vi arbetar i första hand med närmiljön i Askrike-Kyrkviksområdet.

 

Några exempel på vad vi åstadkommit är badbryggan i Askrikehamnen, fotbollsmålen och boulebanan i Kastanjeparken, eldplatsen och renoveringen av pulkabacken i slutet av Skyttevägen och hastighetssänkningen till 30 km/h i området. Nu tittar vi på andra förbättringar vi kan göra. Alla förslag är välkomna!

 

Att skapa en trevlig närmiljö är till godo för alla oss som bor här och självklart får alla, även icke medlemmar nyttja de saker vi åstadkommit. Ju fler vi är som engagerar oss och hjälper till desto större förändringar kan vi göra. Vi vill gärna att du blir medlem i Kyrkviksborna. Då blir du också medlem i Villaägarnas Riksförbund.

 

Medlemsavgiften är för närvarande 375 kronor per år (första året 380 kronor), varav 50 kronor går till Kyrkviksborna. OBS! ange "Föreningen Kyrviksborna" annars får vi inga pengar...

 

Tycker du vi gör ett bra arbete, men inte vill vara medlem i Villaägarna, så går det bra att skänka pengar på Kyrkviksbornas egna konto: Plusgiro nr: 86934-7.

 

Kyrkviksborna har en egen hemsida/blogg som du hittar här: Kyrkviksborna

 

Medlemmar

Vi är cirka 220 medlemmar som bor i Kyrkviken, Askrike, Bo och Canadaområdet.

Avgift
Medlemsavgiften är 50 kr/år + medlemsavgiften till Villaägarna.

Styrelsen, årsmöte
Styrelsen består av sju ledamöter + tre suppleanter. Årsmöte hålls i april, ofta med något extra arrangemang, t ex föredrag, visning eller besök i olika lokaler i området.

Kontakt
Lättast är att skicka ett mejl till oss:
e-post: kyrkviksborna@gmail.com

Ordförande
Robert Carlens
Drevstigen 4  18146 Lidingö
Tel.08-26 23 29

Sekreterare

Siv Vesrin Turesson
Skyttevägen31  18146 Lidingö
070-234 27 95