Killinge Gåshaga villaförening

Om oss

Föreningen Killinge Gåshaga Villaförening är en ideell förening vars syfte är att verka för gemenskap och samarbete för de boendes intressen i ett trivsamt Killinge och Gåshaga.

Föreningen är medlem i Lidingövillor, LVS, som bland annat är med och påverkar i frågor som rör oss på Lidingö nu och i framtiden. 

Killinge Gåshaga Villaförening arrangerar varje år flera uppskattade evenemang, där det mest kända är Valborgsmässofirandet i Killingeparken. 

Vi är också med i Grannsamverkan, och genom regelbunden kontakt med Polisen får vi information om brottstatistik och hur man bäst skyddar sin egendom. Se Facebook under "Killinge Gåshaga villaförening".

Information om våra aktiviteter sker löpande genom nyhetsbrev, här på hemsidan och på Facebook: 

 

Bli medlem!
Är du nyinflyttad till Killinge Gåshaga – varmt välkommen att bli medlem i vår förening!

Genom att bli medlem stödjer du inte bara föreningens arbete och aktiviteter - du får även rabatter hos ett flertal Lidingöföretag. Medlemsavgiften har du ofta sparat in på ditt första köp!

Läs mer om medlemsrabatter här.
Betala gärna medlemsavgiften redan nu på plusgiro 368 43-1 eller swisha på 1230796938. Avgiften för helt år är 150 kronor. Du kan betala för 2022 samtidigt om du vill. Glöm inte att ange ditt namn och adress så vi vet vem som ska ha  medlemskortet. Kortet visar du för att få rabatt hos våra samarbetspartners.

Vi behöver din hjälp!
Vår förening är i ständigt behov av förnyelse och vi vill gärna ha fler som engagerar sig och kommer med förslag på aktiviteter. Mejla någon i styrelsen nedan med synpunkter och idéer!

Kontakt
Ordf Alf Lundberg
alf.lundberg3@gmail.com
Tel.070-7173563 

Ladda ner listan nedan för att se samtliga funktionärer! 
KV Funktionärer

             Aktiviteter


 VALBORGSMÄSSOFIRANDET 2023
på  Killingeängen den 30 april
 
blev en verklig succë med över 1000 deltagare. Det blev naturligtvis vårtal av var ordförande, körsång med Lidngö Vox och kaffe-/korv-servering av skolklass från Käppala skola.
Och så allmän gemenskap runt brasan. Den brann snabbt ner och man kunde värma sig från glöden.
Tack alla som bidrog!

Årsmötesprotokoll
Årsmötesprotokoll 2023
 

Stadgar
Stadgar 2017
 

Grannsamverkan

Följ oss på Facebook facebook.com/killinge gåshaga villaförening för att få aktuell information och läsa Polisens rapporter.