Killinge Gåshaga villaförening

Om oss

Föreningen Killinge Gåshaga Villaförening är en ideell förening vars syfte är att verka för gemenskap och samarbete för de boendes intressen i ett trivsamt Killinge och Gåshaga.

Föreningen är medlem i Lidingövillor, LVS, som bland annat är med och påverkar i frågor som rör oss på Lidingö nu och i framtiden. 

Killinge Gåshaga Villaförening arrangerar varje år flera uppskattade evenemang, där det mest kända är Valborgsmässofirandet i Killingeparken. 

Vi är också med i Grannsamverkan, och genom regelbunden kontakt med Polisen får vi information om brottstatistik och hur man bäst skyddar sin egendom.

Information om våra aktiviteter sker löpande genom nyhetsbrev, här på hemsidan och på Facebook: facebook.com/killingevillor

 

Nyinflyttad?
Är du nyinflyttad till Killinge Gåshaga – varmt välkommen som medlem  i vår förening!

Genom att bli medlem stödjer du inte bara föreningens arbete och aktiviteter - du får även rabatter hos ett flertal Lidingöföretag. Medlemsavgiften har du ofta sparat in på ditt första köp!

Läs mer om medlemsrabatter här


Vi behöver din hjälp!
Vår förening är i ständigt behov av förnyelse och vi vill gärna ha fler som engagerar sig och kommer med förslag på aktiviteter. Mejla någon i styrelsen nedan med synpunkter och idéer!

Medlemsavgift 2020
Betala gärna medlemsavgiften redan nu på plusgiro 368 43-1 eller swisha på 1230796938. Avgiften för hela 2020 är 120 kronor. Du kan betala för 2021 samtidigt om du vill. Glöm inte att ange ditt namn och adress så vi vet vem som ska ha  medlemskortet. Kortet visar du för att få rabatt hos våra samarbetspartners.

Kontakt
Ordf Alf Lundberg
alf.lundberg3@gmail.com
Tel.070-7173563 

Ladda ner listan nedan för att se samtliga funktionärer! 
KV Funktionärer  
              Aktiviteter

Varlborgsmässofirande 
2020
Som det ser ut just nu är brasan inställd på grund av coronaviruset. Årsmötet 2017
Du kan ladda ner vår verksamhetsberättelse för 2016 samt våra stadgar nedan.

Grannsamverkan

Följ oss på Facebook facebook.com/killingevillor för att få aktuell information och läsa Polisens rapporter.